Η Ζυθοποιία: Ο οίκος ιδρύθηκε το
1846 στο Πιεμόντε της Βόρειας Ιταλίας. Εκεί ανακάλυψε ένα υπόγειο σύστημα σε σπηλιά, ιδανική για την παραδοσιακή διαδικασία της «lagering». Σε συνδυασμό με το απίστευτα καθαρό νερό και κρύο καθαρό αέρα της περιοχής, ήταν η ιδανική τοποθεσία για να χτίσει ένα ζυθοποιείο. Το ζυθοποιείο αγοράστηκε εκείνη την εποχή στην εκπληκτική τιμή των
95 χιλιάδων λιρετών (περίπου 47 ευρώ!). Σήμερα έχει εξελιχθεί και παράγει πάνω από
100.000 HL παγκοσμίως αναγνωρισμένες και βραβευμένες μπύρες. Με την πάροδο των ετών, ο οίκος Menabrea έχει συλλέξει πολλά βραβεία για την ποιότητά του. Αυτή η διεθνής αναγνώριση αποδίδεται στην ποιότητα του νερού της
Biella, την προσεκτική επιλογή λυκίσκου και βύνης αλλά κυρίως το πάθος που εμπνέει τον επικεφαλής ζυθοποιό και όλους τους εμπλεκόμενους στην παραγωγή αυτών των προϊόντων. Η δύναμη του ζυθοποιείου βασίζεται στην παραγωγή ποιοτικής μπύρας που συνδυάζει τη παραδοσιακή μαστοριά με τις πιο προηγμένες τεχνολογικά μεθόδους. Η Menabrea είναι το παλαιότερο ζυθοποιείο που παράγει συνεχόμενα στην Ιταλία. Για πάνω από
150 χρόνια, η οικογένεια παράγει αξιόλογες μπύρες, χρησιμοποιώντας τη δική τους συνταγή και μόνο με πέντε απλά συστατικά: νερό, κριθάρι, λυκίσκο, μαγιά και το καλαμπόκι μπύρας.
Post A Comment:
0 comments:
Αφήστε μας το σχολιο σας!